glossybox

Månadens skönhetsbox, en rosa och fin box från Glossybox. Även den här månaden så fanns det mycket “bra att ha saker”. Nu när våren kommer och det börjar bli lite varmt ute så är det lätt att bli lite blank i ansiktet så välkommet i den här boxen var anti-gloss papperen som man kan bära med sig i handväskan. Även en primer för att förhindra glansighet fanns med, verkligen genomtänkt :-). Ett rött och “sexigt” lippgloss.. nagellack i en snygg rosa/nude färg, passar alla tillfällen. Och sen en liten deodorant som man lätt kan slänga ner i väskan om man vill fräscha till sig efter jobbet om man ska vidare…

glossybox 1

glossybox 2

glossybox 3

Ni missar väl inte månadens box? knappa in er här och börja prenumerera

Kramiz

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *