Bildresultat för sol

Ibland måste man skydda sig från solen…

Snart är den här, den stora gula lampan som förhoppningsvis kommer att lysa från en klarblå himmel, ja jag pratar naturligtvis om solen, den som värmer och gör oss glada, som ger oss lite färg på kinderna och som fyller på med D-vitaminen så vi klarar oss en bit in på hösten. Den, solen, betyder mycket för oss skandinavier med tanke på att den oftast lyser med sin frånvaro 🙂 Trots att jag tycker väldigt mycket om solen så kan den ibland ställa till lite problem… den ställer till problem i mitt vardagsrum nämligen. Jag har fyra stora fönster som är i solläge hela dagarna vilket innebär att det är enormt varmt när jag kommer hem på kvällarna, det är som en bastu och blommorna blir i sin tur lite trötta då jag inte är den bästa på att vattna dessa gröna fina växter. Förra sommaren var det näst intill olidligt vissa dagar så i år tänkte jag att jag skulle göra någonting åt det.. Jag har nämligen tittat på att sätta in något slag av rullgardin, såna här ”Pick & Click”, som släpper in dagsljuset men dämpar värmen. Det måste vara lätt att sätta dit för vill jag så ska jag kunna ta bort dom, åtminstone ska dom vara så diskreta när jag rullar upp dom så dom nästan inte syns. Jag var in på nätet och letade såna här ”Pick & Click” och hittade några på en sida som heter VELUX  som jag tror kommer att passa i mina fönster.

Ett tips till er som letar efter solskydd så är det här ett alternativ, rullgardin

Roller

Ett annat alternativ kan vara det här, en plisségardin

IMG_8010

Finns dessutom att få i många fina färger

IMG_8009

 Ett annat alternativ som är riktigt snyggt är markiser

IMG_8011

Nu gäller det bara att bestämma sig för vilket skydd man vill ha och hoppas på att solens strålar snart tittar in genom fönstren 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *