Då har april passerat, Valborgshelgen är över och vi har kommit in i maj månad. Maj!! Det innebär för mig att det ska vara vår, så nu får vi vänta och hoppas på att denna månad kommer att bjuda på lite mer sol och värme, för det är inte skönt ute. Här i huvudstaden tittar solen fram ibland men det är kallt och blåsigt… brrr! Trots vädret så har det varit skönt att ha en extra dag ledigt. Förutom att jag jobbade igår så har helgen varit lugn och skön. Jag har tränat, pysslat, målat, bakat, ätit gott och försökt återhämta mig efter förra veckan som blev lite hektisk med alla resor. Kommande vecka ser lite lugnare ut, nu är det bara på onsdag jag ska iväg till en kund med ett kundevent på kvällen. Men för att återgå till helgen så har den bland annat sett ut så här…

valborg 1

valborg 4

valborg

valborg 2

valborg 3Recept på kakan kommer senare 🙂

Så förutom detta så har det blivit några serier på Netflix …..

Hoppas ni också haft en fin helg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *