glossybox

I månadens Glossybox kan man hitta allt för att glänsa lite extra. May Beauty hade skickat med ett prov på deras pore mask och den har jag provat tidigare och vet att den tar bort allt vad gammal hud och porer heter, det gör lite ont att dra bort den, men det är det värt, den lyster som den masken ger är helt magisk! Sen fanns en spraygel med till håret, en xxl mascara, ett topplack som gör att nagellacket sitter bättre och ett väldoftande balsam till håret, vad mer kan man önska sig 🙂

glossybox 2

glossybox 1

glossybox 3

glossybox 4

glossybox 5

Har ni inte hunnit prova den själv än så kanske det är dags 🙂 annars så kommer Glossybox att ge ut en morsdagsbox, bara ett litet tips till present..

Ha en fin kväll raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Flörtiga fransar, lyster i hyn och stylad i håret”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *