the healthy box 4

Jag tycker att det är mycket lättare att vara nyttig på våren än under vinterhalvåret. Dels så vet man att det vankas varmare årstider och dom stora tjocka kläderna åker av, på kommer dom tunna fina klänningarna, kjolar, shorts, jag kläder som helt enkelt gör att man blottar mer av sin kropp. Så personligen har jag lättare att vara nyttig och hälsosam och tänka mer på både vad jag äter och min träning när mars månad har passerat. Med tanke på att vara nyttig så prenumererar jag ju sen länge tillbaka på The Healthy Box, vilket gör att en del av maten blir nyttigare men det räcker ju inte med att äta nyttigt, man behöver ju röra lite på sig också 🙂

I den här månadens box var det mycket som förenade nytta med nöje! Pasta, dryck, en otroligt god kexbar och för att inte nämna teerna, jag dricker ju inte kaffe och jag fick en favorit i nya ingefära/citron teet från Friggs… en bra start på dagen!

the healthy box

the healthy box 2

the healthy box 3Den här måste ni testa om ni hittar den i butiken 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *