ioaku 2

Nu är den äntligen här! Den nya smyckeskollektionen från IOAKU! Snyggare än någonsin med fantastiska färger och kombinationer. Hela sommarens accessoarer är inköpta för min del och har ni inte varit in och titta på vårkollektionen från IOAKU så tycker jag absolut att ni ska göra det.

ioaku 3

ioaku 1

Ni får dessutom 20% rabatt på hela sortimentet fram till nästa söndag. Använd koden “vitaestilo20” i kassan.

Jag vet att ni är många som väntat både på den nya kollektionen och en fin rabattkod så passa på nu 🙂

Låt er glittra ikapp med havet i sommar…

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Till alla er som har väntat….”

 1. Hej
  Lika trevligt att kika in hos dej. Har en undran om ett armband som du har på dej, ett guldarmband från IOAKU som var virat flera varv runt handleden. är det ett armband eller halsband? Verkligen snygga smycken. Vill passa på att ge dej en eloge för snygga outfit, snygga, genomtänkta och olika stilar för olika tillfällen. Kvinnligt, tufft och romantiskt. Ha de.

  1. Hej!
   Tack för dina fina värmande ord!
   Ja det stämmer, ett av dom är ett halsband som jag lindat flera varv 🙂

   Kram
   Helen

 2. Hej
  Gäller rabatten fortfarande nästa söndag skriver du ? Eller måste man gå via länken på din sida (den funkar inte) eller gäller det bara vissa smycken ? när jag knappar in vitaestilo20 som coupon come får jag Sorry, this coupon is not valid for sale items. jag som diggar Ioaku länge men inte känt att jag haft råd att handla nått. Trevlig blogg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *