Godmorgon allesammans!

Hoppas ni sovit gott och är riktigt biosugna idag. Idag har nämligen Alien Coventant premiär. Själv var jag på smygpremiären på Rigoletto häromkvällen, ett supertrevligt event där man kunde skåda EMD, Tony Irving, Lars Wallin och många fler. Det bjöds på dryck och lite smått och gott att stoppa i munnen innan bion började.

Covenant är namnet på ett rymdskepp som är ute på mänskligt uppdrag. Besättningen nås av en mystisk signal och upptäcker en möjligen beboelig planet. Nästan gulligt naivt börjar de undersöka den nya världen. Givetvis är det ett uppenbart misstag. Snart går den uppenbara kanonmaten ett blodigt öde till mötes när en för “Alien”-fans mycket bekant aggressiv parasit börjar inta kroppar på löpande band.

alien covenant

Så varför inte se en film ikväll, krypa upp i biostolen med en dricka och en stor popcorn i knät 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Idag har den premiär – Alien Coventant”

  1. Inte riktigt min typ av film, men mannen ska jag nog skicka iväg på bio för han älskar Alien & utomjordingar 😉 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *