instagram 4

Gokväll!
Hoppas ni haft en bra dag och satt er ner för att njuta ordentligt av lördagskvällen. Tänkte att jag i samarbete med Nordiska Hem  skulle köra en snabb tävling här inne, den avslutas redan imorgonkväll så missa inte den här chansen. Ett väldoftande och handgjort ljus från Jody Lo till ett värde av 590 kr.

För att vara med och tävla så ska ni:

Följa Nordiska Hem på FB

Svara på hur många färger Jody Lo ljusen finns i, svaret hittar ni här

Tävlingen avslutas imorgon söndag kl 24.00

Lycka till!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

11 tankar om “Vinn ett väldoftande ljus från Jody Lo”

 1. Svar: finns i 6 olika färger.
  Jättesnygga stilrena doftljus som blir pricken över i:et härhemma….

 2. Finns i sex färger. Behöver fylla på ljusförrådet då det eldas flitigt på kvällarna. Skulle passa perfekt med dessa fina!
  Kram Petra

 3. Svaret är sex stycken färger.

  Klart jag tar chansen. Har aldrig någonsin ägt ett sådant fint doftljus med snygg design förr. Använder gärna doftljus men blir alltid budgetvarianter. Vore verkligen lyxigt att få testa ett handgjort, väldoftande ljus. Det är lite av min själterapi om kvällarna när mina små barn sover. En stund i tystnad, med ett tänt ljus, en kopp te och en bok. Lycka.

 4. De superfina doftljusen finns i 6 färger!
  Så fina doftljus! Skulle bli så glad om jag vann! 💕

 5. 6 stycken ljus

  Wow vilket vackert ljus! Otroligt fint designat och det ser ut att ha ett vackert “glow”.
  Jag skulle vilja vinna detta till min födelsedag den 6 juni och tända när jag mediterar men även när jag vill ha det lite extra lyxigt.

 6. 6 stycken. Ååh, jag tillhör dem som älskar doftljus året om – och faktiskt särskilt på sommaren! Antagligen bara för att det inte är så vanligt. Snygga är de också, och det är extra kul när ljusen blir en inredningsdetalj i sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *