Kommer ni ihåg att jag gjorde en behandling på halsen när jag hade skönhetseventet med Anne Wetter på Estetiskt Hudläkarcentrum, där det såg ut som om jag hade haft halsen i ett jordgetingbo? Ett fantastiskt resultat när allting har lagt sig. Behandlingen gjordes med en ny skinbooster från Juviderm och heter Volite. Volite är avsedd att återfukta hals, ansikte, dekolletage, händer och öronsnibbar. Med den här behandlingen förses huden med fukt och i och med det får huden en helt ny lyster och elasticitet. Det är en lättflytande hyaluronsyra för att öka hudens återfuktning. Det är alltså ingen fillers utan den hjälper till med att förbättra ärr, rynkor och för att ge huden lite bättre spänst. Och det här har ju jag fått för mina ungdomliga synder i solen… men jag är jättenöjd med behandlingen. Jag tog en behandling, det kan behövas mellan en till två behandlingar och den håller i sig upp till 6 månader.

Lite före och efter bilder..

hals 4

hals 2

hals 3

halsSer att det blir lite konstiga skuggor på den här bilden från håret, men ni får bortse från det 🙂

hals 1

Behandlingen görs väldigt ytligt på huden, i läderhuden som det heter, precis under epidermis (överhuden)

Som jag sagt förut, ni vet vart jag tycker att ni skall vända er om ni funderar på att göra några behandlingar. Anne Wetter på Estetiskt Hudläkarcentrum!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *