(Det här är ett samarbete med Ellos och innehåller affilliatelänkar)

Senaste nytt från Ellos!
Nu har det landat lite nytt från Ellos igen :-). Den här gången, precis som alla andra gånger :-), så har jag bara köpt “nyttiga” och “behövliga” saker…. Skämt och sido, men något som jag är riktigt nöjd över är min Sodastream. Jag köper så otroligt mycket mineralvatten i affären och när man börjar räkna efter hur mycket pengar det blir så blir man nästan mörkrädd. Jag köpte en Sodastream för några år sedan som min äldsta skatt snodde med sig hem 🙂 men nu har jag köpt en ny och bara under helgen har jag gjort flera flaskor vatten, så det var verkligen ett bra köp! Ett annat bra köp var ett förkläde, nu på sommaren när man står ute och grillar och kanske har vänner på besök och har satt på sig lite finare kläder är det så tråkigt om det blir fläckar från när man grillar så det fick bli ett förkläde i skinn, tycker det är så snyggt! Sen blev det lite annat smått och gott också, men som sagt, bara såna saker som man inte kan vara utan 🙂

ellos 1

ellosEn ny bikini från Odd Molly överdel och underdel

ellos 2Snyggt och användbart förkläde i skinn

ellos 4Nu kan jag äntligen göra mitt eget vatten med min source white Soda stream

ellos 3

ellos 5Och sist men inte minst, grå linneservetter från Ellos egen kollektion, superbra pris! 2- pack för 99 kr. Här har jag gjort det så enkelt som att bara göra en knut på servetten :-). Finns i 4 olika färger.

Nu har ni dessutom 25 % rabatt * på hela beställningen, gäller t.o.m 25 juni. Använd koden 355447

Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, skönhet,
hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med
andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej elektronik/elektriska
varor/tillbehör.

Hoppas ni hittar något fint 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Senaste nytt från Ellos ….”

  1. Ska genast kolla förklädet till mannen! Hoppas du mår bättre och att rehabiliteringen går som det ska. Måste vara en lättnad att bli av med gipset… Ha en fin kväll!! Kram 💕💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *