Gokväll!

Hoppas ni mår bra och att ni hade en riktigt bra midsommar! Själv hade jag det väldigt lugnt och skönt, hade mina käraste runtomkring mig förutom den stora skatten. Har umgåtts, spelat spel, ätit väldigt mycket gott (och onyttigt!) och faktiskt frusit en del, det var inte så varm uppe i hälsingeskogarna, vi klarade oss heller inte ifrån regnet, men förutom det så finns det inget att klaga på.
Min vecka har startat med två dagars utbildning, imorgon flyger jag till Göteborg för arbete och sen är det nästan helg :-).
Jag känner att min kropp äter väldigt mycket kraft och ork för att kunna läka så jag är väldigt trött just nu, spelar ingen roll hur mycket jag sover så fungerar inte kroppen riktigt som den ska, det är jobbigt, när man är van att alltid vara i rörelse. Men jag får försöka acceptera läget som det är just nu.

Men för att återgå till midsommarhelgen så bjöds det som sagt på väldigt mycket mat som ni kan se…

midsommarafton 1

midsommarafton 2

midsommarafton 3

midsommarafton 5

midsommarafton 7

midsommarafton 4

midsommarafton 8

midsommarafton 9

midsommarafton 10

midsommarafton 12

Ja som ni ser så har jag lagat en del mat och bakat 🙂

midsommar

Nu är det dags för kvällsmat sen blir det premiär för Allsång på Skansen!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *