Man kan lägga vad som helst på grillen i stort sett och det mesta smakar helt fantastiskt! Sommartider är grilltider, för att variera grillningen lite grann så kan jag tipsa om att lägga fiskspett på grillen. Du kan välja vilken fisk som helst egentligen, vi valde lax, torsk, tonfisk och en räka (den hoppade jag över.. hihi), lite paprika och Zucchini. Smaksatte spetten med rubb med en smak av
Till det serverades en sallad med ruccolla, spenat, mango, äpple och spetspaprika. Vi gjorde även klyftpotatis på färskpotatis som vi penslade med olivolja och strödde över havssalt på, supergott och fräscht!
Medan grillen blir varm kan man alltid fördriva tiden med ett glas rosé och lite ostkrokar (ostbågar) 🙂
Lagom halvmätt efter detta njuter man av middagen… det är ett fördärv att stå och småäta medan middagen görs iordning, men det är ju så mysigt 🙂
Kanske något att äta till middag ikväll?!