(Detta är ett samarbete med Glossybox och innehåller affilliatelänkar)

glossybox_redigerad-1

I en grön och skön box som gick i djungelns tecken kom månadens box från Glossybox, en box som var helt anpassad efter sommarens “behov”. Jag blev helt förälskad i bara boxen innan jag öppnade den :-). I boxen fanns som sagt sommarens skönheter, After sun för kropp och ansikte, torrshampo från Maria Nila, det är alltid räddaren i  nöden och perfekt nu i sommar om det blir varmt och man känner sig lite ofräsch i håret och inte hinner tvätta det, perfekt att spraya in hårbotten. En härlig butter för kroppen som doftade ljuvligt, en highlighter som ljusar dom partier man önskar när man lägger sommarens makeup, lägg den gärna på näsan, kindbenen, precis ovanför överläppen och sen precis under ögonbrynens yttersta parti som får ni ett piggare utseende. Och för att sen dämpa ner fuktigheten i ansiktet man lätt får på sommaren så fanns det med ett puder, bara att “dutta” på lite grann ovanpå foundation så den sitter snyggt.

glossybox-1

glossybox-2

Ja så såg djungelboxen ut för månaden 🙂 All information om prenumerationen hittar ni här.

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *