NU vill jag ha sol och värme! Här i huvudstaden är det långt ifrån sommar, visst, solen tittar fram, men det är runt 16 grader varmt och det är inte sommar för mig!! På kvällarna har jag gått inne och frusit, tänt ljus och druckit te. Den här tiden på året vill jag sitta ute på kvällarna, se solen gå ner, dricka lite rosé och njuta av Sverige. Men förhoppningsvis kommer den, men det utlovas än så länge inte några värmebölja. Men vi bor ju på olika håll i landet och jag ser på Instagram och FB att flera av er iallfall har fint väder.

Hur har då veckan varit? Det har varit enormt mycket jobb, mycket som måste vara klart innan folk går på semester. Funderar själv på vad jag ska göra när jag kommer att gå på semester, men jag har lite svårt att bestämma så mycket, jag måste vänta till läkarbesöket den 20 juli innan jag vet vad jag kan göra, men jag hoppas kunna resa ner i Europa för att få lite sol på näsan och ett svalkande bad.

Vad har jag gjort mer? Shoppat lite på rean, lite skor och en väska, ja, jag tror det var det den här veckan 🙂

Sen har jag även lyckats hitta lite kläder att ha på kroppen också och så här har veckan sett ut…

dagens-outfit-10Tröja Samsoe Samsoe skjorta HM byxor ZARA

dagens-outfit-6Jeans och kavaj ZARA topp Ahlvar Nordiska Hem

dagens-outfit-5Kavaj NO 7 tröja Baum und Pferdgarten jeans Replay Butiken GEIST

dagens-outfit-4Topp Michael Kors byxor ZARA kofta Busnel Butiken GEIST skor a Pair

dagens-outfit-3Linne By Marlene Birger T-shirt Anine Bing Butiken GEIST byxor och kofta ZARA 

dagens-outfit-2

dagens-outfit-1Topp Hunkydory jeans ZARA

dagens-outfitTopp och byxor ZARA skor Billi Bi

Nej kära läsare, nu måste jag hitta några kläder att sätta på mig inför kvällens middag 🙂

Njut och ha det bra i fredagskvällen.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

10 tankar om “Fredag och saknaden av värmen är stor”

 1. Alltid så snygga kombos! Tack för inspirationen!
  Älskar Busnel-kavajen, men den är ju så dyr. Men såååå snygg!

 2. Hej! Hur går det med foten? Fortfarande ont? Hoppas att allt går bra nu och att du får resa till värmen snart!
  Snygga outfits!!! Ha det så gott! Kram 💕💕

  1. Hej!
   Det blir bara bättre och bättre 🤗 nedräkning till läkarbesök och röntgen … 2 v kvar 🥂💃
   Trevlig helg!
   Kram
   Helen 🌸

 3. Värmen har jag här i Virginia, USA men jobbar ju till den 20e Juli då vi åker till Stockholm för en 2 veckors semester. Då får det gärna bli lite bättre väder hoppas jag.

 4. Ja..inte är det någon riktig sommar. Men här i vår lilla stad har vi i alla fall 20 grader och sol. Snygga outfits som vanligt. Önskar dig lycka till med foten och läkarbesöket. Hoppas verkligen du kan få en skön semester. Ha det bäst. Kraaaam Inger

 5. Mkt snyggt som vanligt! Hur går det med foten? Måste du ha stöveln även på natten? ✊️ För att rtg är bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *