Rhodos

Äntligen! Äntligen så får jag njuta och ha det bra. Äntligen får jag ligga på en solstol med näsan vänd mot solen och bara vara. Borta för stunden är alla måsten och alla tankar. För stunden försöker jag bara vara i stunden och låter allt bara bli som det blir. Vid lunchtid i söndags landade vi här nere på Rhodos. Helt oplanerat. Bara någon dag innan hade vi taget en ospecificerad reda hit ner så vi visste inte så mycket mer än att vi skulle till Rhodos. Vi hamnade i Kalathea, en liten ort 15 min från Rhodos Stad. Ett helt okej hotell, 3-stjärningt med pool på taket. Bussen in till Rhodos stad går var 10:e minut i stort sett precis utanför hotellet och det är nog dit vi kommer att åka dom flesta kvällar, här i Kalathea finns inte så mycket att göra. Men med tanke på att vi bara vill ta det lugnt och hotellet ligger nära havet så klagar vi inte :-). På söndagen när vi kom ner tillbringade vi eftermiddagen uppe vid takpoolen och på kvällen gick vi till byns bästa pasta och pizza restaurang, Antonios, och käkade. Och jag förstår deras recensioner på Tripadvisor. Fantastiskt god mat och trevlig personal. På hotellet finns det en supermysig innergård med små sängar man kan vila i efter sol och bad på dagarna så där hamnade vi under söndagseftermiddagen innan det var dags för en lunch. Badet vid havet är helt ok men vi kommer nog att åka iväg till lite olika stränder under veckan med tanke på att vi så lätt kan ta oss iväg med buss. Men nu är det dags att göra sig iordning för kvällen men bjuder på lite bilder naturligtvis 🙂

Rhodos

Rhodos

IMG_9112

Rhodos

Vitae stilo

Jag hoppas verkligen att den här veckan inte går lika fort som alla andra veckor 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Solens strålar värmer”

  1. Åh , vad härligt det ser ut!
    Jag blev lite förälskad i väskan som du har på sista bilden, var kommer den ifrån?
    Njut av din semester.

  2. Så fin du är. Har varit lite dålig på att läsa din blogg på sista tiden, mest beroende på att jag har så mycket för mig. Men nu när jag läser märker jag hur mycket man får när man läser din blogg. Ska läsa, läsa, läas igen. Ha nu en underbar vecka.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *