(Detta är ett samarbete med Ellos och innehåller affilliatelänkar)

Nu vill man ju gå bananas och ändra om hela hemmet igen!! Idag har dom släppt Vintage kollektionen hos Ellos på nätet, och jösses så mycket snyggt det finns att “sätta tänderna i”. Nu ska jag bara försöka hitta ett större boende först, eller försöka göra mig av med lite av det jag har så jag får plats med lite nytt. Men man kan alltid drömma och planera, nu går väl dom här sakerna åt som smör i solsken, så jag får nog inte drömma och planera för länge om det är något jag vill ha, vill och vill förresten, det finns massor av saker jag vill ha. Vad sägs om det här som jag har plockat ut? Är det inte underbart?? Vi går verkligen en ny höst till mötes hos Ellos som överträffar alla förväntningar.

ellos

Nu har inte jag något alls hemma i mangoträ men det är väldigt snyggt. Soffbord hittar ni här

ellos 1Byrån hittar ni här

ellos 3
Här hittar ni hela Vintage kollektionen

ellos 2

ellos 4

ellos 5

Här kan ni gå in och leta er runt bland alla fantastiska nyheter hos Ellos

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Äntligen finns den online – den nya Vintage kollektionen hos Ellos”

  1. Hoppas du haft en skön sommar 🙂 Jag är twistad om Ellos nya vintage grej, jag tycker det är fasen så mycket roligare fynda direkt på små loppisar här i stan än via pengastinna postorderjättar 🙂
    Hotelltips idag på bloggen:)

    Ha en kanon start på hösten!

    LOVE Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *