I söndags blev det en utflykt till Hornstull Strands marknad. En perfekt utflykt en solig söndag för att äta lite lunch. Marknaden går längs vattnet vid Hornstull Strand och här hittar man massor av Food Trucks och loppis stånd. Vimlar av folk som antingen äter från Food Trucksen eller som har med sig eget fika. I söndags var det dessutom väldigt fint väder här i huvudstaden fram till lunch så det var riktigt härligt att sitta där nere och äta lite gott. Efter att vi ätit en lunch och suttit en stund i solen avslutade vi utflykten på Nonna´s Gelato vid Norr Mälarstrand. Sen kom ovädret… det började mulna på och mörka moln svepte in innan dom stora regndropparna föll. Men vi hann iallafall få lite sol 🙂

honrstulls marknad

hornstull strands marknad

hornstull strands marknad 1

hornstull strands marknad 2

hornstull strands marknad 3

nonnas gelato

nonnas gelato 1

Hoppas ni får en fin tisdagskväll, själv sitter jag i soffan och dricker te och fryser satan…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *