wakakuu

Nu kommer min favorittid, ja när det gäller att köpa kläder, annars är sommaren min favorit, men jag tycker det är roligare att shoppa höst och vinterkläder än vad det är att shoppa vår och sommarkläder, ja, jag är lite konstig :-). Mycket snygga höstnyheter finns iallafall ute i butikernas hyllor och på webbshopparna. Jag satt och spanade in nyheterna hos Wakakuu och fastnade för många fina nyheter. Varje vecka får jag nyhetsbrev om vad som kommit hem hos Wakakuu och det är nästan så jag inte vågar titta på vad som kommit.. det finns en tendens till att kunna bli ganska dyrt 🙂

Det här var några av veckans favoriter…

ganni wakakuuDen här tröjan från Ganni är bara så snygg!

wakakuu 1Tröja från Marni – vansinnigt snygg men vansinnigt dyr 🙂

rodebjer wakakuuFur jacka från Rodebjer

rodebjer wakakuu 1Klänning från Rodebjer

wakakuu 2Byxor från Anine Bing

anine bing wakakuuT-shirt Anine Bing en favorit i min garderob, har den både i vitt och i svart 🙂

anine bing wakakuu 1Höstens “modemåste” trench coat från Anine Bing

wakakuu 3Blus från By Malene Birger – passar lika bra till vardags som till fest

wakakuu 4Kan det vara höstens snyggaste tröja? En rosa dröm från Rag & Bone

wakakuu 5Sist men inte minst… leo leo leo!! Kan inte få nog av detta vackra tryck. Den här godingen från Ganni ligger i min garderob och väntar på att få bli använd 🙂

Det var några av mina favoriter från Wakakuu, mycket mycket mer snyggt finns att skåda, ni hittar alla nyheter från Wakakuu här

Keep on shopping!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Höstens mode ligger på hyllorna”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *