smakboxen 1

Har ni provat Smakbox någongång? Jag prenumererar på massor av boxar, tycker det är så intressant och se vilka nyheter som kommit, få tips på nya maträtter och framförallt prova på saker som man kanske inte köpt själv på affären. Nu har jag fastnat för Smakbox. Den här boxen är helt enorm, den utkommer bara varannan månad men innehåller ca 15 produkter och nyheter från både mat och bakvärlden. För bara 199 kr/box får du en box som iallafall jag blev helt hänförd utav. Den här månaden innehöll den dessutom 19 produkter, trodde inte det fanns någon botten på boxen när jag började packa upp den :-). Förutom att själv prenumerera på den så kan man ge bort boxen i present också, vilket jag har gjort för jag har en väninna som fyller år inom några veckor och istället för att köpa någonting som hon kanske inte behöver så tänkte jag att det här är något som passar alla.

smakboxen 2

smakboxen 3

smakboxen 4

smakboxenPrecis den dagen boxen kom så hade jag planerat kyckling till middag så det blev att jag provade både kryddan “Chicken Taco” och gjorde en liten gryta med den nya “Korma”, magiskt gott!

Det bästa av allt i boxen var den inspirationsfolder som var med där det fanns massor av recept  till dom produkter som var i boxen. Stort plus för det!

Här hittar ni all info om Smakbox prenumerationen

Är ni sugna på att prova den gigantiska boxen? Då ska ni passa på nu, antingen som prenumeration till Er själv eller som en gåva till någon, för just nu får ni 15% rabatt på första boxen med koden “VITAESTILO” i kassan.

Ni kommer inte att bli besvikna, jag lovar!!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *