Mycket boxar är det som trillar ner här hemma :-). Nu har även senaste boxen från Testagram kommit, ni vet boxen där många nyheter kommit som precis kommit ut på marknaden. Jag har gett bort många i present och alla har uppskattat det. Den här månaden var det Serla som skickade med sina nya Handy Sheets och till det en dispenser, den tänkte jag faktiskt ge till mina föräldrar, eftersom dom både har båt och husbil kan den komma väl till pass där :-). Från Friggs var det nya majskakor med parmesan, inte heller dumma! Men sen, Nutcup, omg!! Vilken smakupplevelse, iallafall om man tycker om jordnötssmör, en perfekt liten godbit till kaffet eller teet. Fazers nya lakritsstång är heller inte dumma, lagom stor och naggande god. Nya kryddor från Santa Maria, idag gör vi i hemmen många olika tacos varianter så nu får jag möjlighet att smaka på Chicken Taco Spice Mix och en Fish Taco spice Mix, ska bli spännande. Till det kan man skölja ner med Red Bulls nya Cola :-). Sist men inte minst, en ny doft från Weleda. Allt detta för endast 99 kr/ månad.

Det finns alltid stunder då man kan ta en godbit, eller hur 🙂

Sköt om Er!

 

 

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *