I lördags var det en händelserik dag, kanske lite stressig som jag skrev om tidigare i veckan, men otroligt trevlig. Förutom att vara på Tullhuset och formligen frossa i alla höstnyheter hann jag umgås med min äldsta son i fleeera låååånga häääärliga timmar! Bara det en lyx i sig. Men för er som tycker om kläder och mode, precis som jag, så var det mycket fint som kommit hem till butiken, mycket av det jag hittade finns på deras hemsida, men inte riktigt allt, men jag tänkte ändå visa lite av det jag fick med mig hem… får ta lite mer bilder sen när tid och tillfälle ges 🙂

Hoppas ni inspireras!

Leoskjorta DAY skinnkjol Primeboots skor Flattered – dessa plagg finns i butiken (ring så skickar dom…)

Stickad tröja Rosemunde spetstopp under tröjan Rosemunde
svarta byxor Munthe

Skönaste (och snyggaste) vinterjackan från Cedrico

Skinnbyxor DAY Tröja Twinset skor Nude Nyheter från Tullhuset


Blus från Munthe

Den här klänningen fick också följa med hem men den har jag inte hunnit knäppa några kort på 🙂 Leopard klänning från DAY

Torsdagkväll! Som jag längtar till imorgon fredag, kroppen bara skriker efter lite ledighet…. ha en bra kväll så ses vi imorgon igen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Lite nytt från Tullhuset”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *