Nu är det höst! Det är kyligare i luften, det blir mörkare på kvällarna och man kryper gärna upp i soffan med en filt och tänder ljus. Något som är gott och mysigt att äta på hösten är Tacos, i senaste boxen från The Healthy Box bjöds det på en riktig Taco fest! Nu för tiden behöver man ju inte bara göra Tacos på köttfärs, man kan ju variera både med kyckling, Lax, biff, ja vad man önskar egentligen, det är bara att variera tillbehören lite grann så dom passar till. I boxen fanns dessutom några av Santa Marias “nyttigare” alternativ, utan gluten och tillsatt socker, det uppskattas! Har ni provat boxen ännu? Gör det!! Så här såg innehållet ut den här månaden, som sagt, det bjöds på en riktig Taco fest!

I boxen fanns även Santa Marias ekologiska paprika krydda och garlig och ginger paste..

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *