Bildresultat för 18 år ballonger

Idag fyller inreda.com 18 år! Kan ni tänka er att Annelie har haft sin webbshop i 18 år, helt fantastiskt! Det är naturligtvis värt att fira… Gå in till hennes shop och titta hur mycket fint hon har, dessutom har hon 25% rabatt på alla lagervaror mellan den 22/9 – 26/9 i födelsedagspresent till alla som handlar. Många andra fina erbjudanden hittar ni också i shoppen. Håll även utkik på hennes instagram, inreda.com, där kommer snart en fantastisk tävling tillsammans med Palett & Co.

Någonting som ni inte får missa är att förhandsboka dom underbara pepparkakorna från Arbrå ångbageri. Just nu får ni en liten burk på köpet. Visst är årets färg härlig?

Det blir väl en bra start på fredagen att få shoppa lite grann 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *