Tidigt i torsdagsmorse var jag på ett frukostevent på Åhléns där dom presenterade Carins Westers samarbete och nya höstkollektion. Massor av nyfikna damer trängdes i Carins shop-in-shop där hela kollektionen hängde och väntade på att få följa med oss hem för att flytta in i våra garderober. Det bjöds på gudomliga små snittar, bubbel, fina rabatter på kläderna och en modevisning och det trevligaste den här morgonen var att Carin Wester själv var på plats och berättade om kollektionen. Carin kombinerar en stilren bas med detaljer som tar för sig. Det här är den första kollektionen som Carin gjort tillsammans med Åhléns och nu har den alltså släppts. Den mest populära tröjan, som hängde på varannan kvinnas arm på väg till kassan är den rosa mohairtröjan med volanger, den fick även följa med mig hem 🙂

Följ med på en liten titt på eventet…

Med det önskar jag Er en riktigt fin lördag, själv ska jag sätta mig i bilen i tre timmar för att jobba på ett event… hemma ikväll igen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Carin Wester hos Åhléns”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *