Måndag! Ny vecka! Och lön! Tänk om alla måndagar kunde börja så :-). Medan vi ännu har pengar kvar på kontot tänkte jag ge er ett oemotståndligt erbjudande.. Som ni vet så prenumererar jag på Smakbox. En box som kommer hem varannan månad och som har runt 15 produkter (ibland mer) i boxen i full storlek och alltid produkter som man behöver i hemmet och som underlättar i både bak och matlagningen. Nästa box är snart på väg ut, den börjar skickas ut från den 11 oktober. OM ni skulle vilja prova på en prenumeration så ska ni inte missa det här….

Köp 1 box få 1 på köpet!!

Just nu får ni som påbörjar en Prenumeration på Smakbox augusti boxen på köpet. Kan det bli bättre? Ja! Det kan faktiskt bli det!! Förutom att ni får en box gratis så får ni dessutom 15% rabatt på boxen ni köper om ni använder koden VITAESTILO i kassan. Behöver ni själva inte boxen för stunden så passa på att ge bort den i present. Billigare kan det inte bli 🙂

Tycker ni ska passa på att ge er själva en liten present nu när det är lön och allt 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *