Godmorgon raringar!

Hoppas ni haft en bra start på veckan. Här i huvudstaden har det varit underbart väder, lite grått och disigt på morgnarna men sen fram mot lunch har det klarnat upp och blivit soligt och fint, fantastiskt höstväder.

Anledningen till att jag tittar in till er här på morgonen är för att jag har fått så många frågor om min tröja från Rosemunde som jag köpte hos Tullhuset för några veckor sen, den fanns nämligen inte på deras hemsida, jag köpte ju min i butiken. Men nu har dom fått hem den igen och sen ligger den nu också uppe i webbshoppen, dessutom har den kommit hem i rosa…. den skulle jag också vilja ha, älskar ju rosa!!

Den svarta tröjan från Rosemunde hittar ni HÄR 

Missa inte allt annat nytt som kommit hem hos Tullhuset

Varsågod att shoppa loss 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *