Ja, ja, ja!! Den är här igen! Fredagen! Oj vilken vecka jag haft, mycket att ta med sig in i hösten och lägga till i minnesbanken. Nya spännande möten på jobbet och fler är bokade. Jag har haft äran att återigen gjort ett personligt besök på Duty Free på Terminal 5 på Arlanda, den här gången för att träffa Emma S. och fått se in i hennes hudvård, spännande, inlägg om det kommer senare. Sen har jag varit på ett event där Better You presenterade sina produkter och en föreläsning om hur man ska tänka för att må bra och leva nyttigt. Ikväll blir det inga danssteg på stan, dom väntar jag med till imorgon, skämt och sido, men imorgon ska vi faktiskt gå och lyssna/se på Timbuktu – en droppe midnatt. En scenföreställning om livet, musiken, historien och om att inte vara halv utan snarare dubbel. På söndag kommer Lilla Skatten upp för att vi ska slutföra det hemmafix vi har påbörjat. Sen kommer en ny hektisk vecka med resor och event. Ingen rast och ingen ro…

Men så var det ju det där med dagens outfit, så här har jag sett ut den här veckan 🙂

Alla bilder lyckas inte 🙂 Tröja och skjorta Gina Tricot skinnbyxor By Malene Birger skor Nike Air Max Thea

 Tröja Carin Wester Åhléns Byxor Tullhuset Linne Day

Tröja Lisa Wang Nordiska Hem jeans ZARA skor Nike Air Max Thea

Kavaj Mos Mosh Nordiska Hem blus Munthe Tullhuset Living Jeans Dundop Tullhuset Living

Kavaj Mos Mosh Nordiska Hem T-shirt Munthe Butiken GEIST bälte Gucci väska Louis Vuitton

Tröja &other stories skinnkjol Massimo Dutti stövlar Marzio

Stickad tröja med fur ärmar H&M jeans Dundop Tullhuset boots CC skor

Roligare än så blev det inte den här veckan 🙂 ha nu en riktigt mysig fredagkväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *