Är ni lakrits älskare? Då MÅSTE ni prova Johan Bülows nya lakrits, Christmas 2017. Två sorter som föll mig i smaken direkt, jag fick provsmaka dom när jag var på stan i fredags och jag kunde inte låta bli att köpa med mig dom hem. Jag kommer dessutom att köpa med mig dom när det nalkas adventsfiranden och julmiddagar istället för en blomma. Dom var helt magiska. Det är Big black snowball och Big white snowball. Big black snowball är späckad med smakintensitet från salmiak, svart peppar och rått lakritspulver. Mild mjölkchoklad och en söt lakritskärna, min favorit! och Big white snowball har en kärna av stark ingefärslakrits, som är höljd i silkeslen mjölkchoklad med citrongräs. Känner att jag bara måste tipsa er lakritsälskare om dessa godsaker 🙂

Dom här beroendeframkallande godingarna kan ni beställa i webbshoppen hos Johan Bülow

Om ni älskar lakrits kommer ni älska dom här!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *