Idag är det fredagen den 13:e, är ni skrockfulla? Det är inte jag :-). Den här dagen har varit lika bra och ofarlig som många andra. Men veckan har varit härlig, oj oj oj vilken vecka jag haft! I början på veckan tog jag hand om mig själv på kvällarna, förutom att pyssla hemma var jag på massage, det är ett av dom bästa sätten för mig att koppla av och landa i vardagen. Onsdag och torsdag har jag varit nere i Malmö området och jobbat och samtidigt passade jag på att träffa en supermysig tjej som heter Isabell Rydberg, som jag träffat via Instagram, en heltokig och energigivande brutta med ett stort leende och galna upptåg. Vi käkade middag och babblade på för fullt, så härligt det är med dom här sociala medierna när man träffar nya härliga vänner! Idag har jag varit på utbildning så nu är jag lite seg i kolan, men det får man ju vara när det är fredag 🙂 så ikväll blir det som många andra fredagar, en lugn och skön kväll i soffan med en bra film. Imorgon fortsätter pysslet här hemma och på söndag ska jag jobba och som alla vet så kommer måndag efter söndag vilket innebär ytterligare en ny vecka, även den fylld med jobb och aktiviteter. Konferens, event i en butik, bloggmiddag… U name it! Ingen rast och ingen ro 🙂
Men hörrni.. vi ska väl inte glömma bort att det är fredag och så vitt jag vet är ni lite nyfiken på hur mina dagens outfit sett ut den här veckan, den kommer här…

Polotröja Lindex jacka Baum und Pferdgarten Butiken GEIST byxor Mos Mosh Tullhuset boots Nude Tullhuset väska Gucci

Skjorta DAY tröja Rosemunde Tullhuset skinnkjol DAY Tullhuset finns även i svart sneakers Michael Kors

Väska Gucci ring IOAKU

Skinnjacka köpt i Madrid Topp Valerie kjol Molly Bracken Salta Stänk Stövlar Marzio väska Massimo Dutti

Topp Baum und Pferdgarten byxor Hunkydory båda från Butiken GEIST boost CC skor

Sammetskavaj Hunkydory Butiken GEIST topp ZARA jeans Dundop Tullhuset boots Nude Tullhuset

Tröja H&M byxor Munthe Nordiska Hem Lifestyle boots CC skor

Cashmeretröja, kavaj och jeans ZARA boots Nude Tullhuset

Sen är det många som skriver till mig och frågar vart jag brukar köpa herr/killkläder, jag har ju bland annat två söner som gärna låter sin mor köpa kläder åt dom :-). Om jag inte springer på stan och tittar på ZARA, Massimo Dutti eller NK. Butiken GEIST såklart 🙂 Så tittar jag alltid in på Ellos för dom har många bra märken och snygga kläder, Care of CarlBoozt har otroligt mycket herrkläder från olika märken. När det gäller accessoarer som klockor, slipsar, väskor så brukar jag titta hos Trend Him som har “allt”. Så det är väl där jag brukar hitta det mesta. Jeans, skjorta och kavaj är ett säkert kort för en middag, eller lika gärna om man har ett jobb som det passar in i, men något som är ett plus när det gäller skjortor är snygga manschettknappar (ett bra julklappstips 🙂 )

Jag hoppas att ni finner allt till belåtenhet och att ni själva hittar något som passar.

Då är det bara för mig att önska er en härlig fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Fredag den 13:e och dagens outfit”

 1. Ja..Vad säger man mer än att allt är såååå snyggt på dig……Som vanligt alltså. Ha en underbar helg. Kraaaam Inger

 2. 🌸Riktigt snygga outfit denna vecka, den vinröda skinnkjolen var supervass, & var har du köpt den röda väskan? Jag är väsk & sko galen 😉 🌸
  Ha en askalashärlig helg! 🌸

 3. Waow…..vilka snygga outfits 🙂 …..oj oj oj så fint! Men jisses du måste lägga hel förmögenhet på dina kläder, väskor etc. Ser ju bara ibland att du använder samma! Fattar inte hur du hinner köpa allt och hitta det? för det verkar som om du jobbar heltid eller?
  Tack för inpirationen!

  mvh
  Ina i Skåne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *