Äntligen fanns det ett hotellrum ledigt så nu är det dags för mig att njuta av ett dygn på Steam Hotell i Västerås. Det ska bli så mysigt! Jag har ju varit där tidigare för att spana in den fantastiska miljö som alla pratar om samt tagit en drink uppe i sky baren, men nu är det alltså dags att checka in för ett dygn på hotellet. Äntligen dags att besöka det berömda Spa´t, äta i några av dom restauranger som finns, träna lite på gymmet och få njuta av hela dess miljö. Så därav att jag tagit semester imorgon, jag har helt enkelt förlängt helgen och njuter lite extra det här dygnet. Självklart återkommer jag i veckan med massor av bilder 🙂

Så nu vet ni vart jag befinner mig det närmaste dygnet. Nu ska jag bara packa klart innan det är dags att sätta sig i bilen…

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Nu är det min tur…”

  1. Ska bli spännande att höra din åsikt, har hört både ris o ros om Bla maten. Miljön är iaf toppen av det man ser när man bara besöker utan att bo där. Ha det bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *