(Det här är ett samarbete med Imedeen)

Vilken härlig dag jag hade i fredags! Lite extra lyxigt att få vara ledig en fredag (och måndag) man hinner verkligen komma ner i varv och ta tillvara på tiden. För första gången på länge stressade jag inte i överhuvudtaget i fredags, gick i myskläder hela dagen :-). När jag går där hemma i allskönsro ringer det plötsligt på dörren och utanför står kille med en kartong i hallen och ville leverera ett paket till mig, en korg fylld med saker från Imedeen. Har ni provat Imedeen tidigare?
Jag har aldrig gjort det, har läst om dom och hört andra provat men inte tagit mig tiden att göra det så jag blev så himla glad, nu är det dags för mig att prova också. Imedeens hudvårdstabletter bidrar till välmående hud som ett komplement till den dagliga hudvården. Dom jobbar med hudens djupaste lager där åldrandet börjar. Hudens åldrande börjar inifrån och det spelar ingen roll om du är i 30, 40 eller 50 årsåldern så kan man ta hjälp av tabletterna för en skönhetsrutin inifrån.

Dom här hudvårdstabletterna hittar ni på Imedeens hemsida men även hos många andra återförsäljare. Det finns även tabletter för hår och naglar och mycket mer men allt hittar ni Här

Ta hand om er hud!

Kra

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Ett bud kommer lastat med Imedeen”

  1. Hej, lite off topic.. men var har du fått tag på den runda vasen?.. Letar en sån men bara hittat med små knoppar i glaset. hm..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *