(Det här är ett samarbete med Trademax och innehåller annonslänkar)

Visst är det lite mysigt med hösten ändå? Om man bortser från vädret :-), men just det här att man pysslar om lite mer i hemmet och, i alla fall jag, njuter mer eftersom det är en period som man är inne lite mer. Jag tycker det är så ombonat och fint med gardiner , själv köpte jag nya gardiner, uppsydda och uppsatta när jag flyttade in i min lägenhet, men nu är jag sugen på att köpa nya gardiner i vardagsrummet. Jag har idag så kallade hissgardiner, men jag är inne på att köpa “tunga” (mycket tyg) gardiner och sätta på sidorna, har ju ett långt fönser i vardagsrummet, och sen funderar jag på några skira gardiner att ha emellan. Så just nu är jag ute på gardinjakt och har varit in på flera sidor och letat, jag skulle kunna tänka mig gardiner i bomull men då får dom inte vara genomskinliga, dom får gärna vara i sammet. Som det är på bilden här ovan tycker jag är jättesnyggt. Sen har jag inte bestämt vilken färg jag vill ha, men jag är väldigt förtjust i grått, men jag kan ju inte ha grått överallt heller 🙂 så där har jag lite svårt att bestämma mig. Det var ju inte så länge sen jag tapetserade om en vägg i vardagsrummet och köpte nya tavlor, men det blev inte så bra, så jag “måste” göra om igen, tänk så svårt det ska vara att bli riktigt nöjd! Skulle vilja byta ut soffan och lite skåp också….

Plockade ut några gardiner jag tyckte var fina… vad tycker Ni?

 

Ja nu har jag lite och fundera på, både vad det gäller färgen på väggen och gardinerna, men det lutar mot att det blir grått på väggen iallafall, trots att jag har grått i sovrummet 🙂

Hoppas ni haft en fin dag denna Alla Helgons Dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *