Tjohoo!! Fredag och dagens outfit men inte vilken fredag som helst!! Imorgon fyller jag nämligen år, men då ska jag ut på lite bus, så ikväll kommer alla mina nära och kära hit på middag. Mina föräldrar kom redan igår så idag har det förberetts inför kvällen, vi har handlat, bakat, lagat mat och dukat. Så ikväll blir vi 12 personer som ska samsas om stjärterum i mitt kök, ska bli så himla roligt. I veckan har dessutom målaren varit här och målat om min vägg i vardagsrummet, ni vet att jag skrev det i ett inlägg att jag inte var nöjd med väggen som jag gjorde om för mindre än 1 år sen, så jag gjorde slag i saken på engång och ringde efter målaren, nu satte vi upp lite nya tavlor och ni ska snart få se hur det blev. Nu håller jag även på att undersöka om det finns nya överdrag till soffan, vill nämligen inte ha den beige, skulle gärna vilja ha en mörkgrå. Så vi får se hur det går, annars får jag väl sälja den och köpa en ny. Ni har väl inte missat att jag har en liten möbelloppis?
Hur har annars veckan varit? Jo, tack, jag vet att jag lever, både på jobbet och privat, mycket roligt som händer just nu som förhoppningsvis kan forma min framtid åt det håll jag vill 🙂
För att inte trötta ut er alltför mycket om veckan som varit så ska jag låta er inspireras av veckans dagens outfit som kommer här…

Dagens outfit a´la Vitae Stilo

Jacka Baum & Pferdgarten Butiken GEIST Halsduk Baum und Pferdgarten Butiken GEIST Jeans H&M boots Nude väska Louis Vuitton

Tröja och jeans H&M boots Nude bälte GUCCI

Kavaj MQ skjorta Marella NK byxor Mos Mosh boots CC skor

Topp och kofta Munthe Nordiska Hem jeans Dundop boots Nude

Tröja Lisa Yang jeans H&M halsduk Louis Vuitton

När ingen bild blir bra så kan jag lika gärna bjuda på den sämsta 🙂

   Kofta Day Nordiska Hem Topp Rosemunde Tullhuset jeans ZARA skor Nike Air Max Thea

Tröja Münthe Nordiska Hem skjorta KappAhl byxor 5 units Butiken GEIST boots Nude

Smycken Caroline Svedbom

Tröja Carin Wester byxor H&M boots CC Skor

Nu får ni njuta av er fredagskväll så ska jag ta och fortsätta duka och piffa till mig lite innan gästerna kommer!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Middagsgäster och dagens outfit”

  1. Åhhhh. .Så snyggt allt är på dig. Ha nu en underbar kväll. Mat till 12 personer är inte det enklaste precis. Och stort GRATTIS på födelsedagen. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *