Zzzzz… idag är jag trött!! Efter några intensiva veckor kom jag äntligen fram till helgen som varit. En helg fylld med firanden, god mat och dryck tillsammans med nära och kära. Jag tycker det är så roligt med både jul och födelsedagar och firar det mer än gärna och som det blev i helgen så var det firande i flera dagar. I fredags hade jag mina käresta, dom som betyder mest för mig i mitt liv,hemma på middag så hela fredagen gick åt att laga mat, baka, handla, duka… som tur var hade jag mina föräldrar här som hjälpte mig. I lördags, på självaste födelsedagen, började vi med ett besök på stan där jag fick gå och välja födelsedagspresent (en tradition sen några år tillbaka), sen en lunch med ett glas champagne på Rick. Därefter en drin på At Six innan middagen intogs på Kasai. I söndags blev det frukost på ett supermysigt fik precis här där jag bor. Sen gick jag här hemma och packade upp och ”flyttade in” alla fina presenter jag fått. Kvällen avslutades med en bio, den nya filmen ”allinclusive” för att sen somna väldigt tidigt. Så idag är jag som sagt var ganska trött men det är det värt efter denna fantastiska helg. Tänkte bjuda på några bilder från fredagens firande 🙂

En kväll jag lägger till minnesbanken och bär med mig!

Bakade två nya kakor dagen till ära som ni kommer få recept på inom kort för dom blev SÅ himla goda 🙂

Kram!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Att fira hela helgen lång”

  1. Hejsan, måste undra varför jag inte längre ser dina bilder på bloggen? Följer dig dag efter dag och nu ser jag endast en ram med frågetecken i , varför? Har mac air

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *