• Nu är det dags att hälsa fredagen och dagens outfit välkommen igen!
  Veckorna springer iväg och den här tiden på året är det mycket firande för våran del, både jag och lille man fyller år och mitt upp i allt så är det farsdag också 🙂 så det är lika bråda tider som till jul nästan. Men jag är jättenöjd med mitt firande som pågick i flera dagar och idag som sagt fyller min Lilla Skatt 20 år så imorgon blir det kalas igen.
  Hur har annars eran vecka varita? Hoppas ni haft det bra…
  Nu börjar det bli kallt också… brrr! Jag är ingen vintermänniska, håller mig gärna till sol och värme, men det är bara att anpassa sig och sätta på sig vantarna och den varma jackan.
  Som ni sett så har jag ju även bytt portal, jag bloggar ju numera under Vavawoom, men som det lätt blir när man flyttar så kan det smyga sig på lite barnsjukdomar, och jag vet att det har varit problem för er att se bilderna, men jag hoppas att det är löst nu, så tacksam att ni skriver och meddelar 🙂

Men för att göra fredagen lite varmare och roligare så ska ni få se hur min veckas dagens outfit har sett ut…


Blus Massimo Dutti Kavaj ZARA skinnbyxor Day Ellos boots Marzio väska Max Mara


Kappa ZARA väska Hobbs


Klänning Rosemunde smycken höstens kollektion från IOAKU


Tröja Inwear byxor Tullhuset boots Ellos smycken IOAKU


Jacka Cedrico Tullhuset


Klänning & other stories skor a Pair Butiken GEIST


Kofta ZARA halsduk NK byxor 5 Units Butiken GEIST


Jacka HOLLIES byxor ZARA boots Nude

Nu ska jag sätta på mig mina googles och dra ner på stan för en After Ski 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Vi säger väl Hello Friday och dagens outfit”

 1. Tack för inspiration! Blir så shoppinsugen i vanlig ordning, som alla fredagar jag kikar in hos dig. Får jag fråga vilken storlek du har på byxorna från geist (5 units) ? Ha en fortsatt skön helg. Kram

   1. Tack snälla för svar!! Har du xs annars ( i storlekarna xs-l) ? Tveksam till vad small (min storlek) motsvarar, vill minnas att 5 units byxor är lite stora i storlek? Ps tycker att alla kläder blir så otroligt snygga på dej

 2. Kappan från zara var ju såå snygg o elegant. Hittade den kanske på hemsidan, men har du satt till egen ”pälskrage”? Allt annat utöver kappan oxå supersnyggt, som vanligt 😉 Kram

 3. Ååå måste fråga, pälsjackan från Hollister… var fick du tag på den? Gillade att den skiftade från grått till svart… riktigt snyggt 🙂 Kram på dig Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *