Tjohoo! Nu finns den äntligen här, IOAKUs nya kollektion. Har ni hunnit spana in den? Den är SÅ snygg, designen på smyckena är fantastiska för att inte säga färgerna… Jag är ju väldigt svag för smycken och det är inte många dagar i veckan, man skulle kunna säga ingen dag, där jag går utan smycken. Köper väldigt mycket smycken själv men tycker också om att ge bort i present så jag har redan köpt några av den nya kollektionen i julklapp. Nu tänkte jag låta Er få möjlighet att köpa lite fina smycken med 20% rabatt. Så passa på att köpa lite presenter och julklappar, billigare än så här blir det inte och någon mer rabatt kommer det inte att bli innan jul…

Höstens nya kollektion hittar ni HÄR hela sortimentet hittar ni HÄR

Använd rabattkoden “VITAESTILO20” i kassan, rabatten gäller t.o.m 3 dec.

Lycka till med kvällens shopping 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *