I helgen var det dags för födelsedagsfirande igen. Den här gången min Lilla Skatt som fyllde 20 år. I lördags firade vi för fullt i Västerås. Efter en vecka av “sura” miner från den här killen, över att jag inte har talat om vad vi skulle göra, så fick han till slut en bra födelsedag. Jag har fått så många samtal under den gångna veckan från den här killen, frågor om vad vi ska göra, och han har inte fått något svar, förutom att han skulle ha kavaj, vilket inte är hans favoritplagg.. och då har han blivit sur och jag har bara skrattat. Och så har vi hållit på flera gånger om dagen. Det är nämligen så att Filip inte tycker om överraskningar och har helt förbjudit att vi skulle sjunga för honom. När dagen för firandet infann sig, i lördags så hämtade vi upp honom hemma, utan att han visste vart vi skulle, och åkte hem till hans storebror för att börja firandet, dricka lite bubbel, öppna paket och äta lite småplock innan det var dags för nästa aktivitet.


Många fina presenter – en stor önskan på födelsedagen var ett plånbok för kort från Louis Vuitton, och självklart köpte mamma det 🙂

Efter att ha hamnat i storebrors trygga hem för en stund så lugnade han ner sig, men när vi sen skulle vidare igen, så kom tusen frågor, men inga svar från vår sida 🙂

Det var alltså dags för kvällens middag som skulle intas på agrill..
Återigen fick vi upplysningen om att vi INTE fick sjunga, vart vi än skulle. Men det hade ju jag redan ordnat, att personalen på restaurangen skulle sjunga när vi satt oss vid bordet och fått in champagnen. Och så här pinsamt tyckte han att det var 🙂

Jag blev förlåten och vi fick en fantastiskt middag! Här hade Lille man börjat slappna av och förstod att inget hemskare skulle hända, tills han insåg att han skulle sätta på sig kavajen och åka vidare….
Vi åkte mot Steam Hotel för att avsluta med en drink och lite spel, dom har otroligt mycket spel och roligheter på hotellet..

Slutet gott, allting gott! Själv var jag inte tillbaka i huvudstaden förrän långt efter midnatt så söndagen gick verkligen i lugnets tecken 🙂

Hoppas ni också haft en fin helg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Helgens födelsedagsfirande”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *