Ny dag, nya möjigheter och vi har kommit fram till mitten av veckan, bara två arbetsdagar kvar för några av oss, visst är det skönt? Dessvärre har jag torsdag idag så min vecka blir lite längre, trodde att det var fredag imorgon, men ack så fel jag hade :-). Är ni shoppingsugna idag? Black Friday fortsätter varje dag på ellos under den här veckan och för att ni inte ska missa dagens fina erbjudanden har jag tagit fram några tips, det finns som sagt var massor att fynda under onsdagens Black Friday erbjudanden. Men jag har som vanligt plockat ut några utav mina favoriter…

Är det inte fantastiskt så mycket snyggt och så mycket bra produkter dom har erbjudanden på?

Svart blus med guldprickar
Babyliss hårfön 
Lippgloss
Kabelstickad tröja för Herr
Vit blus med volang
Svart ullkappa från Tiger
Trio ögonskugga (superbra! Har den själv)
Skinnkjol från Tiger
Grå ullkappa från Tiger
Svart blus med trumpetärm

Önskar Er en fin onsdag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *