Jag är väldigt svag för parfymer och har ett badrumsskåp som till större delen består av parfymer. Jag formligen älskar dofter! När jag går förbi en person som luktar gott så frågar jag oftast vad dom har för parfym :-). Väldoftande män är också en svaghet jag har… haha!! Vi har alla olika hudtyper och alla parfymer passar inte på alla personer, själv tycker jag om orientaliska dofter med inslag av vanilj, dom kan vara lite lättare för dagsbruk och lite tyngre till kvällsbruk. Jag har hittat en sida som har det mesta i parfymer, som heter Parfumdreams, och det är verkligen en dröm att titta runt därinne för man hittar det mesta. Nu när önskelistan ska fyllas på så kan det vara bra att ha några bra önskningar, åtminstone är jag så att jag i minsta detalj talar om vad jag önskar mig så det inte ska bli fel :-). Jag har plockat fram några parfymer som jag tycker om och som jag också hoppas faller er i smaken.

Vad säger ni om dom här?

Både snygg och väldoftande – Miss Dior  finns i många härliga dofter

Vad sägs om lite Gucci Bloom på halsen 🙂

En parfym jag aldrig tröttnar på är Sí, Gergio Armani

Den här parfymen är jag väldigt nyfiken på, jag har inte doftat på den, men flaskan är så tilltalande, Marc Jacobs Decadence


Ytterligare en ny parfym, Calvin Klein One Gold, inte heller hunnit prova men jag har haft dofter tidigare från CK som varit fantastiska

Sen får vi inte glömma männen som också ska dofta gott 🙂 Här är några av mina favoriter!


Alla härliga väldoftande Herrdofter hittar ni HÄR

Hoppas ni fått lite tips till julklappssäcken 🙂

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Parfymens paradis”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *