Man kan se det på två olika sätt, antingen att det äntligen är fredag eller att det äntligen är dagens outfit. Eller så ser man det helt enkelt på ett annat sätt, att det både är fredag och dagens outfit, för det är precis vad det är. Men burr så kallt och ruggigt vi haft här i huvudstaden under veckan, snö har vi dessutom fått, me not like!! Men det är väl bara att vänja sig :-). Det vore inte fel att åka till ett varmare land… men det får vänta. Nu kommer snart julen och tro det eller ej så är jag nästan klar med alla julklappar, har nog aldrig hänt tidigare. Ska bara bestämma vilka färger inslagningspapperen ska ha, men jag tror det kommer att gå i grönt, guld och svart, gäller bara att hitta något med bra kvalité. Har ni börjat köpa julklappar? Hur har annars min vecka sett ut? Den har varit både lugn och hektisk, veckan började i lugn takt och jag satt bara hemma på kvällarna och myste i soffan. Onsdag och torsdag var fyllda med event, i onsdagskväll var det tre event som jag sprang runt på, så den här fredagen är mer än välkommen. En kväll där jag bara ska vara för imorgon jobbar jag så det blir lite återhämtning ikväll. Sen återstår det att se vad helgen har att bjuda på, med tanke på dom firanden som varit dom senaste helgerna så är det skönt att inte ha så mycket inplanerat.
Men vet ni vad jag tror nu? Att ni gärna vill se hela veckans dagens outfit 🙂

Den kommer här…

Baum und Pferdgarten Butiken GEIST tröja Gina Tricot kjol ZARA skor Sam Edelman

 

Tröja Sandro skinnkjol Raben Saloner boots RM Williams

Skjorta H&M tröja Twin Set Tullhuset skinnbyxor Frontrow living boots Tamaris

Tröja Lisa Yang Nordiska Hem skinnkjol DAY boots Tamaris halsduk Louis Vuitton väska Stella McCartney

Tröja Baum und Pferdgarten byxor ZARA boots Nude väska Louis Vuitton

Nej jag har inte blivit knäpp… After Ski på G 🙂 Jacka KappAhl jeans Day skor Nude

Kavaj Massimo Dutti topp och jeans  Day boots &other Stories

Det var denna vecka så får vi se vad nästa vecka har att bjuda på 🙂

Ha en fin kväll allesammans!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Dagens outfit – hela veckans inspiration på en och samma gång”

  1. Jättefina outfits, inspirerande! Skulle önska ett “väskreportage” när du reser tex vad har du för “väskoutfit” då? Och så vore det trevligt att få se hela din väsksamling!
    Hälsningar; Väsknörden

  2. Hej!
    Kommer du ihåg vad tröjan på första bilden heter? Den från Gina tricot. Snygga och inspirerande outfits som vanligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *