(Detta är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar)

Godmorgon kära följare!
Mår ni bra? Jag mår under omständigheterna bra men har alldeles för lite sömn i kroppen, vilket leder till torr och trött hud också. Förutom att vintern sätter sina spår på huden genom att bli väldigt torr så har även sömn en bidragande orsak till om huden blir trött och svullen. Jag är ofta inne hos er och tjatar om hur viktigt det är att ta hand om huden, att man ska tvätta sig med en rengöring morgon och kväll och inte tvätta sig med tvål (det torkar också ut…) och att ni efter rengöringen ska smörja in er ordentligt. Ett mycket bra tips är att använda serum både till ansiktet och ögonen, den bidrar med ännu mer fukt än vad bara hudkrämen och ögonkrämen gör. Det serum jag använder mest är dom från Clarins som bland annat finns hos ellos.

Ögonserumet gör, förutom att tillföra fukt, att huden ser jämnare och finare ut, huden runt ögonen blir ju slappare med åren, det är inget vi kan göra åt, men vi kan försöka hjälpa den att bibehålla fukt och elastisitet. Serumet för ansiktet är ett 2-1 serum och är det mest kompletta och anti-age serum som bevarar och optimerar huden (cellerna). Har ni inte provat det här serumet så tycker jag ni ska köpa det till er själva i julklapp 🙂

Double serum från Clarins och Super restorative total eye concentrate från Clarins

Passar perfekt att lägga under julgranen, tänk så glad eran hud ska bli 🙂

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *