Godmorgon alla underbara läsare!
Har ni det bra här ute i adventstider? Är ni sugna på en tävling? Idag har ni chansen att vinna en box från Testagram. En box fylld med nyheter som är på väg ut på marknaden eller som precis har kommit ut. En toppenbox om ni frågar mig, allt kommer till användning.

För att vara med i tävlingen ska ni följa mig på dom sociala medierna, dvs Facebook – vitae stilo och Instagram – vitaestilo, dela gärna tävlingen bland nära och kära.

Svara också på frågan:

– Hur många produkter ligger det i Testagramboxen?
Svaret hittar ni HÄR

Tävlingen pågår t.o.m 21 december

Lycka till!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “3:e advent står för dörren och 3:e adventstävlingen”

  1. Jag följer både på Facebook och Instagram! I Testagramboxen finns det 5-9 produkter per box, men just den på bilden är Oktoberboxen, som hade 9 produkter!

  2. Hej. Gör väl ett nytt försök då. 5-9 produkter innehåller boxen. Skulle vara jätteroligt att prova. Har flera gånger tänkt att jag skulle provprenumerera. Men..Blir ju inte av. Ha en fortsatt fin 3:e advent. 13 minus och massa massa snö har vi i vår lilla stad. Kraaaam Inger

  3. Christina Frisberg
    Gillat & Delat & vill mer än gärna Testa testagram 😉 med 5-9 produkter i 🙂 <3 Spännande som på julafton var gång boxen kommer ju. 🙂 <3
    Följer & Har delat offentligt på fb 🙂 <3
    Ha en trevlig 3:dje Advent 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *