Jul, jul, jul, jul i all ära men tänk vad man stressar omkring, det är inte klokt egentligen, men trots allt tycker jag ju att det är roligt. I veckan har jag varit på julkonsert, mysfikat på Winercaféet, lagat lite mat, slagit in dom sista klapparna, var några som kom med posten som jag hade missat :-). Förra veckan fixade jag håret och i veckan har jag fixat naglarna, så nu börjar jag känna mig lite julfin. Nu är det bara tomteluvan som ska på sen är jag redo för att öppna mina julklappar, om jag får några, men jag hoppas att jag varit tillräckligt snäll för att få nåt paket iallafall. Sen har ju veckan bestått av en hel del outfits också, lika svårt varje morgon när man öppnar garderoben, jag vet aldrig vad jag ska sätta på mig…. men trots allt så har jag fått ihop några dagens outfit under veckan och jag hoppas ni hittar någon inspiration även idag.


Blus Rodebjer Wakakuu skinnkjol DAY boots & Other Stories väska ZARA


Tröja H&M jeans ZARA boots RM Williams väska Gucci


Tröja H&M byxor In Wear boots Nude


Tröja COS skinnkjol DAY boots & Other Stories väska Max Mara


Tröja och byxor ZARA halsduk Massimo Dutti boots Nude


Jacka Hollies blus ZARA halsduk & other Stories jeans Anine Bing boots RM Williams väska Louis Vuitton örhängen Caroline Svedbom

 
Kavaj och body H&M skinnbyxor Frontrow living smycken Caroline Svedbom

Tänk vad tiden går, nästa vecka är vi framme vid årets sista dagens outfit…

Ha nu en riktigt mysig kväll med nära och kära!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Julrusch och dagens outfit”

  1. Vilken toppenpingla va!! 🙂 Supersäker smak om du frågar mig 🙂
    God Jul & Ett Riktigt Gott Nytt År! 🙂 <3

  2. Snygging. Såå mycket fint. Älskar allt med leo. Har massa sånt. Sista köpet. Leopäls. Gissa om jag gjort ditt julgodis. Rullar redan fram. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *