Dan före dan har dom senare åren blivit som en hemvändare dag. Dagen då vi som inte bor i Ljusdal vänder hem till nära och kära. I år hade vi, jag, mina barn, min bästa väninna C och hennes man S, bokat bord på La Blanca, en ny restaurang nere på ”köpingen”. La Blanca ägs av en gammal klasskompis till mig och C, Maria. Maria läste ekonomi på gymnasiet, hittade kärleken i Kalmar och flyttade dit under några år. Vände hemåt igen och fortsatte jobba med ekonomi till hon en dag gav sig in på nya spår här i livet, läste till Trädgårdsmästare och Maria har verkligen gröna fingrar, hon har skapat fantastiska trädgårdar. Och tydligen finns det en liten italienska i henne också, för sen några år tillbaka driver hon Pomeranshuset i Ljusdal, en Italiensk pärla med dom mest fantastiska italienska delikatesserna och en underbar miljö. Nu har Pomeranshuset fått en liten syster nere på köpingen som heter La Blanca, och där hade vi en mysig träff dan före dan där vi åt italiensk charkbricka och en utsökt pasta och till det några flaskor Prosecco. Vi fick lite senare på kvällen finbesök vid bordet, Jespers far (ja mitt ex ex ex… 🙂 ) med fru och lillebror som även dom ville njuta av dan före dan, finns det hjärterum finns det stjärterum 🙂

Det går ju inte ta miste på vem som är Jespers far 🙂

Efter en supermysig kväll bar det av hem till mor och far för den årliga julklappsleken…

Sen var det bara att lägga sig och invänta dopparedagen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Dan före dan på La Blanca”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *