Ja visst är julen härlig på många sätt. Man umgås oftast med sina nära och kära, man äter, äter, äter och äter lite till :-). Det är gott och många gånger en hel del onyttigt men på nåt sätt är det så det får vara under julen. Själva firade jag och mina barn julen uppe i Hälsingland hos mina föräldrar och jag började julafton med en stund på gymmet innan julgröten fick mätta magen. En dusch och lite julfix så var det dags att lägga paketen under granen, duka, knäppa lite julkort, fika och titta på Kalle Anka. Lite senare var det dags för aftonens höjdpunkt, när tomten ringer på dörren :-). Alltid lika spännande! Och alla paketen delades ut. När småtimmarna kröp närmare tyckte min äldsta son att vi (jag 🙂 ), skulle baka saffransscones, och självklart gjorde jag det.. På juldagen var det dags för mig att vända hemåt igen pga jobb med en mysig jul att lägga i bagaget och så här såg våran jul ut…

Här pågår skinkskola, den här killen ska absolut inte ha något fett på skinkan och skivorna ska vara tunna tunna och då får mormor rycka in 🙂

Dom här 2 killarna betyder allt för mig ❤️ och tänk så fina julklappar jag fick av dom 🎁

Många julklappar hade vi att dela ut 🙂

Och så till slut kom då äntligen tomten 🙂

Det här gottebordet stod framme och var välfyllt under hela helgen 🙂

Hoppas ni också haft en fridefull jul.

Kram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Ty julen är härlig för stora och små”

  1. Mysigt mysigt. Men varför måste man äta så mycket. Och allt detta godis. Men gott är det
    Men ikväll blir det juljympa. Ett stenhårt pass på friskis. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *