Dagens outfit, fredag och inte vilken fredag som helst, det är årets sista fredag. Tänk vad året har gått fort, och så mycket som har hänt, både bra och mindre bra saker, så som livet är förmodligen. Många minnen, händelser och tankar som jag kommer att ta med mig in i 2018, en del som jag ska försöka ändra på och en del som jag kommer fortsätta att utveckla, jag tror det blir ett spännande 2018. Har en del nya projekt som jag ska försöka förverkliga med en nyfunnen väninna sen har jag en härlig resa inbokad i februari som förhoppningsvis ska ge mig lite ny kraft och energi. Årets sista vecka har varit av blandad kompott, ömsom jobb ömsom ledighet. En utflykt till Norrtälje bland annat där vi hittade ett nytt härligt Creperie som vi åt på, helt fantastiskt gott!! Kommer ett inlägg om det senare, för dit “måste” ni åka :-). Gjort några riktigt bra fynd på rean, sånt som jag gått och spanat in och som nu kom på rean till grymma priser, sånt gillar jag :-). Mina nya lampor till köket har också kommit så nu ska dom bara sättas upp. Ikväll tänkte jag försöka hinna med att gå på bio, dags att se Solsidan, har ni sett den? Har ännu inte hört någon som inte tyckt om den. Sen har naturligtvis veckan, precis som alla andra veckor, bestått av många utvalda dagens outfit. Tänk så många outfits det blivit på hela det här året, wow! Men så här har årets sista vecka sett ut och som vanligt hoppas jag att ni inspireras…


Kavaj Massimo Dutti Topp & other Stories skinnbyxor Frontrow living boots & other Stories smycken Caroline Svedbom


Blus Massimo Dutti väst Stand jeans H&M boots & other Stories


Topp & other Stories byxor Marella Tullhuset skor a Pair Butiken GEIST väska Gucci


Topp Valerie skinnbyxor DAY Nordiska Hem boots & other Stories väska Max Mara


Klänning ZARA stövlar Marzio


Kavaj Massimo Dutti topp Gina Tricot jeans H&M boots Nude smycken Caroline Svedbom


Topp Day Birger et Mikkelsen Kavaj Theory jeans H&M boots & other Stories väska Massimo Dutti


Klänning H&M skor Footlight

En påse gott och blandat, ny startar vi snart ett nytt år med nya inspirationer.

Önskar Er en riktigt härlig fredagskväll!

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Årets sista dagens outfit”

  1. Allt lika snyggt som vanligt. Kan inte tänka mig att det inte skulle vara snyggt på dig. Ett underbart Gott Nytt År önskar jag dig. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *