Nyårsafton! Som jag skrev häromdagen så började firandet på Grand Hotel med en lunch som blev den längsta lunch jag ätit någonsin tror jag, närmare bestämt så höll den i sig i 5 timmar :-). Trots att vi åt och drack gott så innehöll ju även kvällen ytterligare mat och dryck. På morgonen hade mycket förberetts, dukning, inhandling av mat, inköp av blommor osv. för att bara kunna komma hem och laga mat. Nu blev det ju lite stressigt ändå med maten med tanke på att vi underhöll oss lite för länge på Grand, men det gjorde ingenting, det var så trevligt. Kvällens meny bestod av små snittar till förrätt med en Pol Roger Vintage från 2009, Limited Edition, magiskt god, jag är ju en fan av Pol Roger, men den här var något utöver det vanliga. Som varmrätt var det oxfilé med sås, potatisgratäng och grillade salladshjärtan och ett gott rött vin. Till dessert var det tänkt att det skulle bli en enkel variant av Banoffeepaj, men då jag köpt fel kondencerad mjölk så fick det bli en variant med chokladsås istället, men det gick lika bra :-). Tolvslaget skålades in med goda vänner och Pol Roger naturligtvis. Framåt småtimmarna, närmare bestämt vid 3 tiden på morgonen var det dags att lägga huvudet på kudden för att få lite skönhetssömn. Årets första dag var jag lite svårstartad men fick ändå en hel del gjort, bland annat så kom mina nya kökslampor upp ovanför köksbordet, kommer med ett inlägg om det senare för det blev så himla bra! Men för att återgå till nyårsafton så såg kvällen ut så här….


Måste passa på att visa en av mina julklappar från min stora skatt, högtalaren från Bose, helt otroligt ljud i denna högtalare som dessutom går på batterier så man kan ta med sig den när man är ute och reser, trodde grannarna skulle knacka på dörren igår och be mig sänka ljudet 🙂


Så med det går jag med spänning in i 2018 med nya tag och nya upptåg.

Önskar er all lycka och glädje för 2018!

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Avslutade året med god mat och dryck”

  1. Härlig nyårsafton
    Så snygg du är i den klänningen som också är jättesnygg. Ha en underbar start på 2018. Kraaaam Inger

  2. Vilken pangpingla va!! & vilken otroligt vacker nyårsdukning & maten ser ju ursmaskig ut! 🙂 <3
    Gott Nytt 2018!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *