Christmas night på Cirkus. Inser att jag inte riktigt hänger med i mitt bloggskrivande, har haft så mycket att göra och ser eftersom att jag missar att skriva om en del saker som jag gjorde innan jul, precis som med Afternoon Tea häromdagen så var den här julshowen, Christmas Night, något jag glömt att skriva om. Trots att det är försent att gå och lyssna på den så kan ni till nästa år ha i åtanke att gå och lyssna på en julshow. Den här bokningen gick lite fort och blev lite fel, det var en helt annan julkonsert vi skulle gå på egentligen, men ni vet när det går så där snabbt att trycka på knapparna och man inser efteråt att det inte blev riktigt rätt. Men tänk att något så fel kan bli så rätt. Jag hade inga förväntningar alls på konserten, det var Tomas di Leva, Molly Sanden och David Lindgren och jag kan säga på engång att jag är ingen fan av Tomas di Leva. Det var till och med så att vi funderade på att hoppa över konserten, jag hade till och med biljetterna ute till försäljning på blocket. Men när dom inte blev sålda så bestämde vi oss för att gå och lyssna på den ändå och äta en 3-rätters middag, och det var det bästa beslutet jag tagit. Allt var helt över förväntningarna, jag fick gåshud vid flera tillfällen under kvällen, och en kille som fick mig att ändra uppfattning om honom var Tomas di Leva. Vilken man, vilket hjärta och vilka olika sånger han kan bära upp med sin röst. Jag är SÅ himla glad att vi gick och lyssnade och jag skulle gärna, efter det här, gå och lyssna på Tomas di Levas show där han sjunger David Bowie låtar, så då kan ni förstå vilket intryck han gjorde 🙂

Nästa år blir det en julkonsert igen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *