Hallå där ute i vintermörkret. Har ni haft en bra måndag? Jag har haft en stressig dag men nu har jag landat hemma i soffan och tänker inte göra någonting, absolut ingenting förutom att laga lite middag. Med tanke på middag så tänkte jag bjuda på lite bilder från vår härliga födelsedagsmiddag från förra veckan när den stora skatten fyllde 28 år och vi åt middag på restaurang Nom i Västerås. Jag fick en mysig dag med mina skatter, började dagen med en lunch med min lilla skatt, vi hade lite att fixa och greja med så vi var lediga båda två den dagen. Jag hann självklart med ett besök på Tullhuset också, och där börjar det fyllas på med fina vårkläder…. På eftermiddagen träffades vi hemma hos Jesper för att han skulle få öppna lite paket innan det bar av ner på stan och Nom för en fantastiskt god middag. Det bästa är nog deras egna klubba, skulle kunna gå dit bara för att köpa den, en obligatorisk dessert när man är där :-). Nu har vi firat klart för några veckor, i slutet på mars fyller min mor jämt, så vi vår väl se vad vi hittar på då….
Men så här såg det ut i onsdags när vi firade…


Den omtalade klubban 🙂

Luta er nu tillbaka och ha en bra måndagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Födelsedagsmiddag på Nom”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *