Idag bjuder jag på veckans 7 inspirerande outfits

Å så skönt det är med fredag och med fredag följer dagens outfit för hela veckan. Som vanligt så hittar ni 7 inspirerande outfits från veckan som gått. Vad har då den här veckan erbjudit för min del?
Förutom jobb så fick jag ryggskott förra fredagen så jag har varit hos naprapaten några gånger och är på bättringsväg. Ett inspirerande möte med några av Vavawoom tjejerna har det också varit. Sen, inte att förglömma, Formex!

Formex slog upp portarna i onsdags och det började med pressfrukost på morgonen sen följdes det av många härliga pressmöten hos olika leverantörer. Hann dessutom med att träffa fina Anna från Tullhuset som kom med en påse fylld med vårnyheter 🙂

Och idag har vi då fredag igen, och med den följer 7 inspirerande outfits som jag hoppas ni tycker om, fredag innebär också att jag kryper upp i soffan med en mjuk och gosig filt, något gott att äta och en bra serie på tv;n, det är fredagsmys för mig 🙂

Vilken är eran favorit för veckan?

Skulle vara roligt att veta vilken av dagens outfit ni tycker bäst om, kommentera gärna och tala om vad ni tycker.


Blus och kofta ZARA jeans Sand bälte Louis Vuitton


Jacka, hoodie och byxor Pelle P, boots Tamaris


Blus DAY kavaj Theory jeans BLK Denim boots Nude


Blus Michael Kors jeans SAND Copenhagen boots & Other Stories väska Ralph Lauren örhängen Caroline Svedbom


Tröja ZARA sammetsbyxor SAND Copenhagen boots CC skor


Tröja Gina Tricot jeans SAND Copenhagen boots & other Stories


Topp och jeans ZARA kappa Hunkydory boots & other Stories väska Louis Vuitton

Med den här veckans inspiration önskar jag er en magisk fredagskväll 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Veckans 7 inspirerande outfits”

 1. Så svårt att välja. Du är ju lika snygg i allt och har bara snygga kläder. Men sista bilden med leo kappan. Själv älskar jag allt med leo. Ha en underbar helg. Kraaaam Inger

 2. Älskar ju leo, så outfiten med Hunky Dory-kappan är min favorit! Önskar dig en härlig fredagskväll!

 3. Hej! Det är svårt att välja någon, alla är så snygga. Måste säga att du verkligen har god smak och är så söt. Jag brukar titta på din blogg varje fredag. Trevlig helg

 4. Godkväll! Bild 5 är min favorit! Jag älskar svart! Jag känner mig alltid proffsig och välklädd i svart! Svart ger dig möjlighet att twist till outfiten även i jobb sammanhang! Och du prickar 100 % rätt! Varje gång!
  Hoppas du får en härlig kväll och helg! ❤️

 5. Jag tycker att alla outfits är jättesnygga men om jag måste välja får det bli den sista med Leo-kappan. Du har omvänt mig på leoprint, tidigare tyckt det sett vulgärt ut men du får det alltid att se stiligt och klassiskt ut! 🙂 Trevlig helg!

 6. Du är ju snygg i allt men eftersom jag aldrig skulle ta på mig tajta byxor så väljer jag den med Sammetsbyxorna och svarta tröjan,sen tycker jag Leo kappan ser jättesnygg ut. Ha en skön ledig helg nu! Kram.

 7. Tack för all inspiration som jag får från dig! Jag har fått mycket hjälp av att se hur du kombinerar olika plagg och färgkombinationer. Vi har liknande färger (Light Spring är jag) och jag kikar även på dina gamla bilder ibland när jag får bekymmer med att få ihop en outfit:)
  Önskar dig en fin söndag! /Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *